Keitä me olemme ja mistä tulemme

Aloitimme toimintamme pienenä joukkona kamppailulajien harrastajia, joka kokoontui pitämään seminaareja ja treenejä Suomen Turussa, sekä keräämään rahaa auttaaksemme apuatarvitsevia lapsia. Vuosien aikana olemme kehittyneet ja aloittaneet useita omia avustusprojektejamme katulasten ja orpojen hyväksi muun muassa Indonesiassa, Sierra Leonessa, Keniassa, Ghanassa ja Malesiassa. Organisaatiomme on levinnyt myös muihin maihin, joiden kanssa jatkamme yhdessä lasten hyväksi.

Tavoitteemme on yhdistää eri kamppailulajien harrastajat ja kerhot, jotka haluavat tehdä osansa auttaakseen ja vaikuttaakseen.

Joka puolella maailmaa on alueita, joissa lasten asema on erityisen huono. Meidän mielestämme jokaisella lapsella tulee olla mahdollisuus nauttia lapsuudesta, käydä koulua, juoda puhdasta vettä, syödä säännöllisesti, päästä terveyskeskukseen ja elää rauhassa rakkaiden ihmisten ympäröimänä ilman pelkoa ja kärsimystä. Uskomme, että pienikin hyvä teko voi muuttaa maailmaa perustavanlaatuisesti.

Tavoitteemme ja keinomme

Järjestämme kamppailulajeihin liittyviä tapahtumia kerätäksemme varoja auttaa lapsia eri kohteissamme, huolimatta heidän kansallisuudestaan, etnisyydestään, sukupuolestaan tai uskonnostaan. Haluamme rakentaa maailmanlaajuisen verkoston niiden kamppailulajiharrastajien kesken, jotka haluavat olla osana Fighting for Lives -tapahtumia.

Jos haluat vaikuttaa, olet kanssamme samaa mieltä ja haluat tukea toimintaamme, levitä ideaa niin monelle kuin kykenet, järjestä tapahtumia tai liity mukaan meidän järjestämiimme tapahtumiin.

Tulevista tapahtumista lisää facebook-sivuillamme.

Vastuuvapautuslauseke:

Tapahtumiimme osallistutaan omalla vastuulla. Osallistumalla "Fighting for Lives" seminaariin osallistuja vapauttaa organisaation ja siihen liittyvät henkilöt kaikesta laillisesta vastuusta. Osallistujat hyväksyvät täyden vastuun omista tekemisistään tapahtuman aikana ja sen ulkopuolella. Osallistujat lupautuvat toimimaan paikallisen lain mukaisesti. Osallistujat osoittavat kunnioitusta muita osallistujia ja järjestäjiä kohtaan. Tapahtumien järjestäjillä ja ohjaajilla on oikeus estää ja poistaa osallistuja, jonka käytös on epäsovinnaista ja herättää epäkunnioitusta, tai joka tahtoen vaarantaa muiden osallistujien ja järjestäjien terveyden.

Fighting for lives -logon suunnitteli ja lahjoitti Arnold Kelly, T.O.U.C.H.-ohjaaja.